eMAG.ro ne pregăteşte deja de şcoală, cu campania "Back to You", care va dura o lună; Iată câteva reduceri!

Autor:  | Publicat în:  Reduceri 1.265 ori
<b>eMAG.ro ne pregăteşte deja de şcoală, cu campania "Back to You", care va dura o lună; Iată câteva reduceri!</b>Pentru că termenul "Back to School" a fost uzat p&acirc;nă la epuizare, eMAG.ro foloseşte acum sintagma "Back to You" pentru cea mai nouă campanie a sa de reduceri. Ea debutează azi, 21 august şi tine p&acirc;nă pe 20 septembrie, deci practic...

Pentru că termenul "Back to School" a fost uzat până la epuizare, eMAG.ro foloseşte acum sintagma "Back to You" pentru cea mai nouă campanie a sa de reduceri. Ea debutează azi, 21 august şi tine până pe 20 septembrie, deci practic acoperă şi începutul şcolii.

Între timp vă reamintim că pe 23 august e ziua resigilatelor la eMAG.ro şi vor scădea şi preţurile la telefoane mobile, tablete şi electronice şi electrocasnice resigilate. Revenind la Back to You, eMAG.ro promite mii de oferte, majoritatea axate pe dorinţele copiilor care vor începe şcoala în perioada următoare. Campania e promovată de clipul de mai jos, în care vedem de la abacuri la laptopuri şi de la un PS3 la un abecedar.

Lenovo Vibe X2

Răsfoind catalogul de telefoane mobile incluse în Back to You descoperim un telefon Lenovo Vibe X2 ce costă acum 1.229 lei şi aduce dotări solide midrange: camera de 13 MP, baterie de 2300 mAh, procesor octa core Mediatek şi un ecran Full HD de 5 inch. Galaxy S5, flagshipul Samsung pe anul trecut costă 1849 lei în cadrul acestei campanii, în vreme ce Lumia 640 ajunge la 679 lei, de la 849 lei.

Galaxy S5

LG G4, faimosul telefon cu spate din piele pierde şi el din preţ, ajungând la 2449 lei, tot prin Back to You. Şi tabletele primesc reduceri, un iPad Mini Retina de 16 GB costând acum 1299 lei, iar un Lenovo Tab Yoga 2 având parte de o reducere de la 1699 lei la 1299 lei.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×