Dimensiunile lui Sony Xperia Z3 dezvăluite de o serie de schițe, Împreună cu mărimea lui Xperia Z3 Compact

1.180 ori
<b>Dimensiunile lui Sony Xperia Z3 dezvăluite de o serie de schițe, Împreună cu mărimea lui Xperia Z3 Compact</b>Sony Xperia Z3 este unul dintre flagshipurile așteptate la IFA 2014, cu posibilitatea ca și versiunea Z3 Compact să debuteze la Berlin. Până atunci avem parte de o scăpare legată de dimensiunile acestor terminale, care sunt destul de atractive....

Sony Xperia Z3 este unul dintre flagshipurile așteptate la IFA 2014, cu posibilitatea ca și versiunea Z3 Compact să debuteze la Berlin. Până atunci avem parte de o scăpare legată de dimensiunile acestor terminale, care sunt destul de atractive.

O serie de desene în CAD ale lui Xperia Z3 și Z3 Compact au ajuns pe Internet, iar Sony Xperia Z3 măsoară 7.3 mm în grosime, 146.46 mm în lungime și 72.09 mm în lățime. Despre flagshipul Sony știm că ar urma să aibă un display Full HD de 5.15 inch, un procesor quad core Snapdragon 801 de 2.4 GHz, GPU Adreno 330 și 3 GB RAM, plus 16 GB memorie internă. El ar integra și o cameră de 20.7 megapixeli în spate îs una frontală de 2.1 MP.

Dimensiunile lui Sony Xperia Z3 dezvăluite de o serie de schițe, Împreună cu mărimea lui Xperia Z3 Compact

Nu pot să zic că sunt foarte impresionat de aceste dotări, ele fiind în mare identice cu ale lui Xperia Z2, în afară de procesor, poate. în schimb Sony Xperia Z3 Compact va fi ceva mai îngust, cu o lățime de 64.9 mm, iar el ar urma să integreze un display Full HD de 4.6 inch, un procesor Snapdragon 801 și 3 GB RAM, plus aceeași memorie internă și camera ca și Z3. Dacă se lansează ambele modele simultan, eu cred că unul îl va canibaliza pe celălalt. Care va avea oare mai mult succes?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×