Acer și ASUS Își cresc comenzile de tablete la companiile din China

744 ori
<b>Acer și ASUS Își cresc comenzile de tablete la companiile din China</b>Se pare că Acer și Asustek Computer au crescut comenzile de tablete la companiile de tip ODM din China. E vorba despre companiile de producție în masă a tabletelor, iar informațiile sunt confirmate de surse din Taiwan. &nbsp; în 2013 70% dintre...

Se pare că Acer și Asustek Computer au crescut comenzile de tablete la companiile de tip ODM din China. E vorba despre companiile de producție În masă a tabletelor, iar informațiile sunt confirmate de surse din Taiwan.
Â

În 2013 70% dintre tabletele Acer erau produse de companii din Taiwan și 30% de cele din China, dar În 2014 proporția se va modifica În favoarea companiilor din China. și producătorii de componente din China au primit comenzi mai mari, dar nu numai de la Acer și ASUS, ci și de la branduri americane că HP sau Dell.

Punctul cheie aici este o relație solidă cu un producător de componente unice, astfel că licitațiile aprige și parteneriatele de lungă durată vor face și desface Întregi linii de produse ale companiilor de mai sus. Un lucru e sigur În această ecuație: statul chinez are de câștigat.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×