Din puț În lac - Sony Ericsson Xperia Active Unboxing (Video)

2.457 ori
<b>Din puț În lac - Sony Ericsson Xperia Active Unboxing (Video)</b>Sony Ericsson Xperia Active a venit direct din puțul gândirii departamentului de Cercetare de la Sony Ericsson în lacul în care îl vom testa noi. și zic lac deoarece acest telefon este rezistent la contactul cu apa și chiar la scufundări la...

Sony Ericsson Xperia Active a venit direct din puțul gândirii departamentului de Cercetare de la Sony Ericsson în lacul în care îl vom testa noi. și zic lac deoarece acest telefon este rezistent la contactul cu apa și chiar la scufundări la adâncime de un metru. Să vedem înainte de toate ce ne rezervă unboxingul.

Aflați că telefonul vine cu o grămadă de accesorii în cutie, printre care și obișnuitul încărcător, set de căști, cablu microUSB, curele de ținut handsetul pe mână, clipsuri, manuale, o husă specială pentru atașarea la mâna pe timp de jogging și o carcasa-spate suplimentară. Bateria este și ea inclusă în pachet, iar pentru a o introduce în telefon trebuie să îi înlăturați atât carcasa exterioară, cât și pe cea interioară. Da, acesta este secretul lui Xperia Active - faptul că are două straturi protectoare.

 Din puț În lac - Sony Ericsson Xperia Active Unboxing (Video)

 Din puț În lac - Sony Ericsson Xperia Active Unboxing (Video)

Observați și că porturile inferioare ale device-ului au capace protectoare, pentru ca apa să nu intre în zonele sensibile ale handsetului. Probabil puteți deja ghici că urmează să îi facem baie lui Xperia Active și să îl trecem prin alte experiente traumatizante. Deocamdată vă oferim unboxingul său video, dar urmează și alte clipuri marca Mobilissimo cu acest telefon!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×