Dior Phone Touch, un smartphone Android de lux de la Christian Dior

1.436 ori
<b>Dior Phone Touch, un smartphone Android de lux de la Christian Dior</b>Cu Prada colaborând cu LG și Armani cu Samsung, era păcat ca o casă de modă precum Christian Dior să nu aibă propriul smartphone. Compania a mai avut o tentativă de branding pentru un telefon, dar acela nu era un model high end. în schimb, noul...

Cu Prada colaborând cu LG și Armani cu Samsung, era păcat ca o casă de modă precum Christian Dior să nu aibă propriul smartphone. Compania a mai avut o tentativă de branding pentru un telefon, dar acela nu era un model high end. în schimb, noul Dior Phone Touch vine cu Android și ecran tactil.

Handsetul va fi produs în doar 99 de unități, folosind cele mai scumpe materiale posibile, de la cristal de safir la oțel, aur, diamant și perle. Designul smartphone-ului rezultat va fi unul unibody și unele părți vor fi finisate manual. în ce privește lista de specificații, ea nu arată deloc rău:

  • Display: 3.2 inchi, 854 x 480 pixeli
  • Camera: 5MP
  • Memorie: slot microSD
  • Conectivitate: 3G, Bluetooth, WiFi
  • CPU: ?
  • Baterie: 900 mAh

După cum observați, procesorul acestui terminal este un mister, iar în ce privește capacitatea redusă a bateriei, ne gândim că acest model va fi mai degrabă un bibelou decât un telefon, deci nu se vor realiza prea multe apeluri. Dior Phone Touch msoara 12.8 mm în grosime și cântărește 137 de grame. încă nu e clar ce versiune de Android va rula pe smartphone-ul Dior, dar ce e sigur e că vom vedea măcar un wallpaper asociat cu casa de modă și câteva sonerii predefinite.

Cea mai ieftină variantă a acestui device costă 3900 de euro, iar prețurile merg până la 85.000 de lire sterline pentru varianta cu diamante. Un chilipir, nu-i așa?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×