Directorul Google, Eric Schmidt ne prezintă noile produse hardware ale gigantului american care a creat Android

Autor:  | Publicat în:  Google 1.185 ori
<b>Directorul Google, Eric Schmidt ne prezintă noile produse hardware ale gigantului american care a creat Android</b>Eric Schmidt este o figură simpatică aflată în conducerea Google, cu rolul de director executiv al gigantului motoarelor de căutări. și având în vedere că Google a anunțat recent câteva noi produse hardware, el are tot interesul să ni le...

Eric Schmidt este o figură simpatică aflată în conducerea Google, cu rolul de director executiv al gigantului motoarelor de căutări. și având în vedere că Google a anunțat recent câteva noi produse hardware, el are tot interesul să ni le prezinte într-un mod inedit. Asta a și făcut Schmidt, într-o conferință de presă cu aspect informal.

în fața câtorva jurnaliști din domeniu, Eric Schmidt a făcut un scurt unboxing pentru Nexus Q, sfera neagră cu rol de mini PC Android și look SF. Acest device sferic are dotările hardware ale unui Galaxy Nexus și potențialul de a aduce streamingul de conținuturi și rolul de "DJ la petreceri" la îndemâna oricărui utilizator Android. în ciuda faptului că acum Google produce și hardware, cu accentul pe Nexus Q "made în California", Schmidt insistă că această companie este în continuare una care se ocupă de IT mai degrabă decât pur și simplu de hardware.

A trecut mai bine de un an de când Schmidt a renunțat la postura de director executiv Google, pasând responsabilitatea la Larry Page, unul dintre co-fondatorii Google. Totuși Eric Schmidt are o implicare masivă în viitorul acestui gigant, care a evoluat foarte mult în ultimul an. în curând se face și anul de când Google a cumpărat Motorola Mobility, avem acum Android 4.0 ICS și Android 4.1 Jelly Bean și o tabletă proprie a creatorului lui Android. și acum îl avem și pe acest unic Nexus Q, cu preț de 300 de dolari și potențial nelimitat, mai ales după ce va fi hackuit să ruleze jocuri și mai ales pentru că are port HDMI.

și s-a ajuns aici după o muncă de 14 ani, exact cât are Google acum...

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×