Top 10 articole Mobilissimo.ro pe săptămâna 8 - 15 iulie 2012: review Acer Iconia Tab A200, imagini cu iPhone 5, unboxing PureView

1.185 ori
<b>Top 10 articole Mobilissimo.ro pe săptămâna 8 - 15 iulie 2012: review Acer Iconia Tab A200, imagini cu iPhone 5, unboxing PureView</b>A mai trecut o săptămână de foc din iulie, care ne-a adus atât noi review-uri de tablete, cât și jocuri pentru Android și noi imagini cu Apple iPhone 5. Avem și un unboxing special, al lui Nokia PureView 808, telefonul cu camera de 41 de...

A mai trecut o săptămână de foc din iulie, care ne-a adus atât noi review-uri de tablete, cât și jocuri pentru Android și noi imagini cu Apple iPhone 5. Avem și un unboxing special, al lui Nokia PureView 808, telefonul cu camera de 41 de megapixeli. Haideți să vedem care sunt cele mai populare articole ale săptămânii.

10) Dead Trigger Review - Shadowgun în varianta cu zombie (Video)

Cei de la MadFinger Games, aceiași care au creat și faimosul Shadowgun au realizat acum un titlu numit Dead Trigger, pentru Android. Acesta este un FPS cu zombie, pe care l-am testat pe tableta Acer Iconia Tab A200. Jocul costă 1 dolar în Google Play Store și face toți banii, având acțiune rapidă, multe arme și grafica 3D foarte bună.

9) Samsung Galaxy Note a primit Android 4.0.4 în Germania și aduce Pop up Play

Samsung Galaxy Note a primit Android 4.0.4 În Germania și aduce Pop up PlaySamsung Galaxy Note a primit în această săptămână Android 4.0.4, un mare pas în fata având în vedere că la lansare el rula Android 2.3 Gingerbread. Actualizarea a început să fie disponibilă în Germania, dar ar trebui să vină și la nivel global cât de curând. Acest update se realizează via OTA sau prin Kies, iar Premium Suite vine și cu funcția Pop Up Play, atât de populară pe Samsung Galaxy S III. Aceasta permite vizionarea unui clip video într-o fereastră mai mică, care poate fi mutată oriunde pe ecran, în vreme ce faceți altceva.

8) Prototip de iPhone 5 pentru producție fotografiat în China

Prototip de iPhone 5 pentru producție fotografiat În ChinaUn prototip metalic de iPhone 5 a fost fotografiat și postat pe web, sursa scăpării fiind că de obicei din China. Terminalul este mai lung decât iPhone 4S, dar la fel de lat și mai subțire, se pare. Se remarca și o delimitare între zonele carcasei din spate, semn că ar putea fi folosite materiale diferite în această parte a telefonului.

7) Review Acer Iconia Tab A200 - tabletă Tegra 2 roșie ca un Ferrari, nu la fel de rapidă (Video)

Review Acer Iconia Tab A200 - tabletă Tegra 2 roșie ca un Ferrari, nu la fel de rapidă (Video)Acer Iconia Tab A200 este una dintre puținele tablete dual core Tegra 2 care mai stârnesc interes în 2012. Noi i-am făcut un review detaliat pentru voi și trebuie să aflați că tableta nu vine cu camera în partea din spate, rulează Android 4.0.3, are un ecran de 10.1 inch și este destul de masivă. Am testat varianta roșie a tabletei dual core și aflați că ea sosește cu o interfață personalizata de Acer, în formă circulară și cu funcții ca bookmark, căutare sau galerie foto incluse.

6) Cum alegem un telefon inteligent pentru publicul feminin

Cum alegem un telefon inteligent pentru publicul femininStatistic vorbind cei mai mulți oameni sunt născuți în aceste luni de vară și sigur aveți o persoană draga de sex feminin printre ele. Ce cadou să îi facem? O idee ar fi un telefon, iar un ghid de alegere a telefonului ideal pentru o femeie este prezent în acest articol. Contează mult și designul, dar și utilitatea terminalului. Unele femei sunt atrase de accesorii, cum e cazul acelui charm cubic al lui HTC Rhyme, iar unele prefera tastatura comodă a lui HTC ChaCha.

5) Tripleta falimentară: Nokia, RIM și HTC; Pe urmele Palm?

Tripleta falimentară: Nokia, RIM și HTC; Pe urmele Palm?Un articol controversat pe un subiect și mai controversat acest articol este mai degrabă o dare de seamă cu privire la situația actuală a Nokia, RIM și HTC, decât o predicție. în vreme ce RIM ar putea termina 2012 fără nici măcar un produs nou, Nokia spera să aibă o revenire surpriză datorită lui Windows Phone 8, iar HTC are mai degrabă o criză aparenta, decât una reală. Din acest trio RIM ar putea să nu prindă 2014 ca firma independenta, ci cumpărată de un gigant ca Samsung sau Microsoft.

4) O serie de imagini noi cu iPhone 5 vine direct din Asia

O serie de imagini noi cu iPhone 5 vine direct din Asiași iată încă o știre cu imagini cu iPhone 5, care are ca sursa site-ul de știri hardware Kitguru.net. E posibil ca acesta să fie de fapt un telefon fabricat de către fanii Apple, care au tras concluzii în urma scăpărilor de imagini, componente și specificații pe web și au creat propria viziune de terminal nou Apple. Observați că acest handset este finisat neglijent.

3) Draw Race 2, cel mai original joc cu mașini pentru Android (Video)

Draw Race 2, cel mai original joc cu mașini pentru Android (Video)De obicei un joc de curse pe Android sau orice altă platforma presupune că gamerul să controleze în timp real vehiculul, dar iată un concept ceva mai original. Ei bine, în Draw Race 2 veți trasa calea urmată de mașina voastră de curse înainte să înceapă cursa și veți desena traseul pe ecran cu ajutorul degetelor. Veți face asta pentru două ture de pistă și veți putea chiar să încetiniți pentru că vehiculul frânează când ajunge în acel loc unde ați îngroșat linia.

2) Clonă perfectă de Samsung Galaxy S III ar păcăli pe oricine! (Video)

Clonă perfectă de Samsung Galaxy S III ar păcăli pe oricine! (Video)Direct din China ne vine o clonă perfectă de Samsung Galaxy S III, sau mai bine zis aproape perfectă, deoarece cunoscătorii și-ar putea da seama că e vorba de un fals. Terminalul are un ecran TFT de 4.7 inch, o cameră de 5 megapixeli, 512 MB RAM, procesor de 1 GHz și rulează Android 2.3 Gingerbread. în plus, telefonul este mai gros decât Galaxy S III și costă doar 209 dolari.

1) Nokia 808 PureView Unboxing - Preview. Cameră foto cu smartphone

Nokia 808 PureView Unboxing - Preview. Cameră foto cu smartphoneIată că în sfârșit a ajuns la noi pentru teste și Nokia 808 PureView, cameraphone-ul de 41 de megapixeli despre care vorbește toată lumea. Plasat pe primul loc în topul nostru este acest unboxing și preview al terminalului mult așteptat, pe care îl găsiți la QuickMobile.ro. Vedeți ce se afla în cutie, aflați că Pureview stă bine în mâna utilizatorului, are o textură cu aderenta foarte bună și se mișca fluid, în ciuda faptului că rulează Symbian. Vom reveni cu un review detaliat cât de curând!

și urmează încă o săptămână de foc, pe măsură ce ne apropiem de luna august, cea în care am putea vedea un nou Kindle Fire și aparent și noul iPhone, conform zvonurilor. Până atunci vă pregătim review-ul lui Nokia 808 PureView și multe alte recenzii de aplicații, telefoane și tablete. Rămâneți pe Mobilissimo.ro, pe canalul YouTube și pe Forum.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×