Disney lansează un smartphone Android, cu ecran 3D, În ciuda colaborării sale cu Steve Jobs

Autor:  | Publicat în:  Android 1.627 ori
<b>Disney lansează un smartphone Android, cu ecran 3D, În ciuda colaborării sale cu Steve Jobs</b>Deși Steve Jobs face parte din consiliul de directori Disney, compania a anunțat recent că va lansa un smartphone Android cu ecran 3D în Japonia. Acesta este de fapt un terminal Sharp Galapagos 003SH rebranduit și vine cu numeroase bonusuri, precum o...

Deși Steve Jobs face parte din consiliul de directori Disney, compania a anunțat recent că va lansa un smartphone Android cu ecran 3D în Japonia. Acesta este de fapt un terminal Sharp Galapagos 003SH rebranduit și vine cu numeroase bonusuri, precum o adresă de mail Disney, conținuturi media integrate și 6 carcase personalizate.

Atuul acestui model este ecranul touch de 3.8 inch, capabil să afișeze imagini 3D, ce nu necesită ochelari speciali pentru vizualizare. în plus, acest nou Disney Phone vine cu un procesor de 1GHz și o cameră de 9.6 megapixeli, plus funcții adresate publicului japonez, precum recepția posturilor TV 1Seg sau plăți wireless prin tehnologia FeliCa.

Handsetul rulează Android 2.2, iar vânzările vor începe luna viitoare, în vreme ce varianta standard a telefonului Sharp va sosi și în restul lumii în următoarea perioadă. Dacă Steve Jobs va avea ceva de spus în legătură cu acest produs nu știm, mai ales având în vedere faptul că gurul Apple s-a retras o perioadă din activitate, din motive medicale.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×