Specialiști Nokia lucrează la telefoane Android pentru compania americană Vizio

Autor:  | Publicat în:  Vizio 2.322 ori
<b>Specialiști Nokia lucrează la telefoane Android pentru compania americană Vizio</b>Vizio nu este un nume care spune mare lucru, dar compania din SUA are deja o reputație solidă clădită, datorită unor televizoare HD performante, cu preț redus. în State această firmă concurează cu brandurile mari și și-a anunțat recent și...

Vizio nu este un nume care spune mare lucru, dar compania din SUA are deja o reputație solidă clădită, datorită unor televizoare HD performante, cu preț redus. în State această firmă concurează cu brandurile mari și și-a anunțat recent și intrarea pe piața telefoanelor mobile și tabletelor, în mod surprinzător cu aportul unor specialiști de la Nokia.

Matthew McRae, Chief Technology Officer al companiei afirmă (citat de Wall Street Journal) că au fost angajați specialiști de la Nokia Corp. și alți producători de top pentru a da o mână de ajutor în dezvoltarea noilor produse. Este vorba, printre altele de Via Phone, un terminal Android cu ecran de 4 inchi și Via Tablet, o tabletă cu display de 8 inchi.

Via Tablet

Astfel se poate spune că s-a creat un soi de liant între Nokia și Android, puse în același context de către acești experți care au avut ocazia să participe la dezvoltarea unor terminale Symbian/MeeGo și acum bazate pe platforma Google. Via Phone urmează să vină cu o cameră de 5 megapixeli în partea din spate, o cameră frontală pentru videoconvorbiri și obișnuitele opțiuni de conectivitate.

întrebarea logică este: dacă specialiștii Nokia vor face o treabă bună cu aceste handseturi Android, de ce nu ar putea și producătorul finlandez să urmeze aceeași rută?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×