Disney Mobile SH-02G lansat În Japonia: un nou telefon Sharp customizat pentru fanii desenului Frozen

2.647 ori
<b>Disney Mobile SH-02G lansat În Japonia: un nou telefon Sharp customizat pentru fanii desenului Frozen</b>Desenul Disney Frozen a făcut furori la finalul anului trecut, generând tone de produse legate de această animație. Chiar și acum la aproape un an de la lansare încă apar noi device-uri sub brand Disney, pline de imagini și jocuri cu cele două...

Desenul Disney Frozen a făcut furori la finalul anului trecut, generând tone de produse legate de această animație. Chiar și acum la aproape un an de la lansare încă apar noi device-uri sub brand Disney, pline de imagini și jocuri cu cele două prințese din film. Nu face excepție nici noul telefon Sharp Disney Mobile SH-02G, care a fost lansat de către operatorul NTT DoCoMo în această săptămână.

E vorba despre un smartphone cu dotări destul de bune, care aparent costă 100 de dolari la abonament și de 5 ori mai mult la liber. Handsetul va fi disponibil în magazine la mijlocul lunii noiembrie și el vine cu o iluminare specială laterală, care poate fi controlată cu ajutorul unei aplicații și setată la același ritm cu melodia "Let It Go", din genericul Frozen. Camera include și efecte speciale Disney, Mickey Mouse sau Donald, iar telefonul integrează un display Full HD de 5.5 inch și o cameră frontală de 2.1 MP pentru selfie.

Acest model integrează o cameră principală de 13 megapixeli, cu stabilizare optică a imaginii, o baterie de 3300 mAh și are un sasiu cu grosime de 8.9 mm. Alte dotări includ NFC, Bluetooth 4.0, voice over LTE, 2 GB RAM, 32 GB stocare și o carcasă rezistenta la apă.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×