Facebook e gata să intre pe piața serviciilor de fitness/sănătate

533 ori
<b>Facebook e gata să intre pe piața serviciilor de fitness/sănătate</b>Google și Apple au intrat în acest an cu forța pe piața aplicațiilor și serviciilor de sănătate și fitness, iar acum Facebook ar intenționa să facă același lucru, conform Reuters. Gigantul rețelelor de socializare se afla în discuții cu...

Google și Apple au intrat în acest an cu forța pe piața aplicațiilor și serviciilor de sănătate și fitness, iar acum Facebook ar intenționa să facă același lucru, conform Reuters. Gigantul rețelelor de socializare se afla în discuții cu experți din domeniul medical și adună o echipă de cercetare și dezvoltare pentru aplicații mobile și tooluri asociate.

Pe lângă aplicații legate de sănătatea utilizatorului, compania va crea și comunități online de suport pentru a conecta utilizatorii care au aceleași afecțiuni. Mi se pare o idee bună și prin punerea la comun a experiențelor legate de bolile rare mai ales doctorii vor avea acces și la un eșantion vast de simptome și evoluții ale maladiilor. Facebook a venit cu ideea după ce a observat că oamenii caută remedii pentru bolile lor pe rețelele de socializare.

Un pas în direcția corectă a fost adăugarea donațiilor de organe în timeline-ul FB al unei persoane în 2012. Evident, unele persoane au bifat donarea de organe doar pentru a se lăuda sau a brava, dar în realitate mutarea a funcționat și înregistrările pentru donații au explodat în acea zi, ajungând de la 616 la 13.054. Va reuși Facebook să ne crească media de viața tuturor?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×