Samsung Galaxy Alpha disecat de iFixit, primește nota 5 pentru ușurința de reparare

1.671 ori
<b>Samsung Galaxy Alpha disecat de iFixit, primește nota 5 pentru ușurința de reparare</b>Samsung Galaxy Alpha este un telefon despre care s-a scris mult, pentru că marchează o schimbare de direcție de design pentru Samsung. Acest model a ajuns recent și în oferta unor operatori și retaileri de la noi, iar acum îl vedem disecat de...

Samsung Galaxy Alpha este un telefon despre care s-a scris mult, pentru că marchează o schimbare de direcție de design pentru Samsung. Acest model a ajuns recent și în oferta unor operatori și retaileri de la noi, iar acum îl vedem disecat de către iFixit.

Aflați că handsetul primește nota 5 din 10 pentru ușurință de reparare, notă pe care a primit-o și Samsung Galaxy S5 de altfel. Se pare că doar partea din spate și bateria sunt ușor de înlăturat și înlocuit, în vreme ce restul se detașează ceva mai greu. Scoaterea ecranului se face relativ ușor, dar cea a butonului Home e anevoioasă. Interesant e că disecția începe cu display-ul la acest device, pentru a accesa apoi componentele interne.

Lipiciul e prezent în abundență și componentele sunt înghesuite din cauza grosimii scăzute a telefonului. Am aflat și că Galaxy Alpha păstrează unele dintre elementele de design care erau necesare pe Galaxy S5 pentru că el să fie rezistent la apă, doar că acest model nu este, deci ele sunt inutile. Riscul de daune la reparații e un aspect neplăcut al acestui smartphone, iar cantitatea mare de lipici cu siguranță nu ajută, deci nu pare prea ușor de reparat.

Samsung Galaxy Alpha disecat de iFixit, primește nota 5 pentru ușurință de reparare

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×