Disney Mobile si Samsung se unesc!

Autor:  | Publicat în:  Aspecte Sociale 1.361 ori
<b>Disney Mobile si Samsung se unesc!</b>Disney Mobile va pune la dispozitie telefoanele mobile DM-S105 si DM-S110 de la Samsung avand ca public tinta familiile, datorita suportului incorporat pentru servicii Disney Family Center ce permite cu usurinta parintilor sa restrictioneze apelurile...

Disney Mobile va pune la dispozitie telefoanele mobile DM-S105 si DM-S110 de la Samsung avand ca public tinta familiile, datorita suportului incorporat pentru servicii Disney Family Center ce permite cu usurinta parintilor sa restrictioneze apelurile copiilor lor.

Insa nu va asteptati la nimic de ultima generatie, deoarece ambele telefoane au doar o camera VGA, suport SMS/MMS, un difuzor integrat, conectivitate Bluetooth si un ecran de 160 x 128 pixeli in plus fata de instrumentele de baza de organizare cum ar fi programatorul, un notepad, o alarma si un calculator. Daca locuiti in State, le puteti achizitiona pe ambele de la Disney Mobile pentru doar $19.99 dupa ce va vindeti sufletul lor pentru doi ani.

Din pacate operatorii locali din Romania inca nu au o strategie pentru acest segment social, serviciul "Parental Control" lipsind cu desavarsire!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×