Înregistrarea integrală a evenimentului de lansare pe plan local a lui Samsung Galaxy Note 4 este aici

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.788 ori
<b>Înregistrarea integrală a evenimentului de lansare pe plan local a lui Samsung Galaxy Note 4 este aici</b>După cum ați aflat dintr-un articol anterior, astăzi, 16 octombrie, Samsung România a lansat pe plan local în cadrul unui eveniment ce a avut loc în București, noul phablet Samsung Galaxy Note 4, terminal care aduce o serie de îmbunătățiri...

După cum ați aflat dintr-un articol anterior, astăzi, 16 octombrie, Samsung România a lansat pe plan local în cadrul unui eveniment ce a avut loc în București, noul phablet Samsung Galaxy Note 4, terminal care aduce o serie de îmbunătățiri majore în comparație cu modelul precedent.

Astfel, spre deosebire de generația anterioră, acum primim o carcasă premium cu ramă metalică, un display Quad HD de 5.7 inch, un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 805 de 2.7 GHz, 3 GB memorie RAM, 32 GB spațiu intern de stocare și o cameră foto de 16 megapixeli.

De asemenea, avem la dispoziție și câteva dintre funcționalitățile pe care le primim pe Galaxy S5, și anume un senzor pentru amprente și unul pentru măsurarea pulsului cardiac. Despre toate aceste funcții puteți afla mai multe prin intermediul materialului video de mai jos în care regăsiți filmarea integrală de la evenimentul Samsung de astăzi. Telefonul este disponibil prin eMAG, QuickMobile și CEL.ro.

Lansare Samsung Galaxy Note 4

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×