O nouă listare Zauba reconfirmă prezența unui scanner de iris pe phablet-ul Galaxy Note 7

1.058 ori
<b>O nouă listare Zauba reconfirmă prezența unui scanner de iris pe phablet-ul Galaxy Note 7</b>Am primit anterior o serie de imagini ce ne detaliau metodele prin care phablet-ul Samsung Galaxy Note 7 urmează a ne scana irisul și ulterior debloca device-ul pe seama acestei metode de autentificare. Ca o reconfirmare a acestei dotări, vedem astăzi o

În urmă cu doar câteva zile am primit și o serie de imagini interesante ce ne detaliau funcționarea scanner-ului de iris ce urmează a fi adus pe phablet-ul Samsung Galaxy Note 7. Deși nu mai era nevoie de acest lucru, iată că astăzi prin intermediul unei listări Zauba, se reconfirmă faptul că modelul pregătit de către sud-coreeni va opta pentru o astfel de metodă de autentificare pe baza scanării irisului.

Samsung Galaxy Note 7 Zauba

Din câte observam anterior, se părea că procesul de scanare propriu-zis nu este unul tocmai rapid, utilizatorul fiind nevoit să-și alinieze ochii cu cele două cercuri afișate pe ecran, asta de la o distanță de 25 - 35 cm. La prima vedere sistemul nu pare a fi la fel de facil ca cel de deblocare pe bază de amprentă, dar sporirea nivelului de securitate poate fi considerat drept un punct pozitiv.

Cât despre phablet-ul Samsung, am aflat deja că acesta va sosi cu display curbat de 5.77 inch, cu o cameră foto principală de 12 megapixeli ce poate filma 4K Ultra HD și cu 6 GB memorie RAM. În unele regiuni vor fi comercializate variante cu procesor Exynos 8890, pe când publicul din alte zone va putea achiziționa modele cu chip-uri Snapdragon 821. Prețurile de comercializare le vom afla pe 2 august, ziua în care Unpacked 2016 are loc.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×