Display-ul Mirasol schimba segmentul tabletelor, aduce o viață a bateriei mai bună (Video)

Autor:  | Publicat în:  Tehnologie 1.234 ori
<b>Display-ul Mirasol schimba segmentul tabletelor, aduce o viață a bateriei mai bună (Video)</b>Tehnologia Mirasol pentru display-uri ar putea schimba felul în care privim și interacționam cu tabletele, iar ca dovadă stă noua tableta/e-reader Kyobo, dezvoltată în colaborarea cu Qualcomm. Kyobo este cel mai mare retailer de cărți din Korea,...

Tehnologia Mirasol pentru display-uri ar putea schimba felul în care privim și interacționam cu tabletele, iar ca dovadă stă noua tableta/e-reader Kyobo, dezvoltată în colaborarea cu Qualcomm. Kyobo este cel mai mare retailer de cărți din Korea, care tocmai a anunțat în această săptămână primul e-reader/tableta cu ecran Mirasol.

Qualcomm MEMS Technologies se afla în spatele acestei idei, primul display care folosește "modulație interferometrică". Dacă asta nu va spune multe, aflați că tehnologia permite crearea culorii folosind lumina ambientala, astfel că rezultatul este un display care consumă foarte puțin în comparație cu LCD-urile standard. Evident, gadgeturile Mirasol au o viață a bateriei impresionantă, cum este și cazul tabletei Kyobo, care promite săptămâni întregi de e-reading.

între timp, e-readere populare precum Amazon Kindle Touch, cu al său preț de $99 promit până la 2 luni de citire digitală cu o singură încărcare. Condiția este aici ca utilizatorul să citească până la jumătate de oră zilnic și că wireless-ul să nu fie activat. în ce privește tableta cu tehnologie Mirasol nu au fost precizate și condițiile în care vom obține "săptămâni de utilizare", dar putem să sperăm că sunt mai avantajoase decât a citi doar 30 de minute în fiecare zi.

E-reader-ul Kyobo vine cu un display XGA de 5.7 inchi, un procesor Snapdragon de 1 GHz, Android 2.3 cu interfața personalizata și un preț de 310 dolari. Să fie acesta viitorul?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×