Distribuția versiunilor Android până În martie 2013: Jelly Bean pe creștere, 2.3 Gingerbread majoritar

Autor:  | Publicat în:  Android 1.137 ori
<b>Distribuția versiunilor Android până În martie 2013: Jelly Bean pe creștere, 2.3 Gingerbread majoritar</b>Android a ajuns la versiunea 4.2 Jelly Bean, dar știți că este o mare problemă în ce privește portarea la cel mai nou software al sistemului de operare mobil conceput de către Google. A fost publicată statistica pentru începutul lui martie 2013....

Android a ajuns la versiunea 4.2 Jelly Bean, dar știți că este o mare problemă în ce privește portarea la cel mai nou software al sistemului de operare mobil conceput de către Google. A fost publicată statistica pentru începutul lui martie 2013.

Android 2.3 Gingerbread domină cu 44.2%. Urmează Android 4.0 ICS cu 28.6% și Android 4.2 Jelly Bean cu 16.5%. Sunt lansate multe telefoane și tablete cu 4.0 Ice Cream Sandwich așa că o perioadă de timp va mai crește, dar din a doua parte a anului se va miza puternic pe Android Jelly Bean și acesta va câștiga market share. Mă uimește cota pe care o mai are 2.3 Gingerbread - 44.2%, 2.2 Froyo cu 7.6%.

Sunt sigur că majoritatea  celor care posedă un telefon Android și-ar dori să aibă cel mai nou software, dar de multe ori sunt blocați la o versiune inferioară de către producătorul smartphone-ului ce alege să nu mai facă update. Sunt invocate hardware-ul slab, spațiu de stocare insuficient, etc. Smartphone-urile de top primesc update software, dar de cele mai multe ori cu luni bune de întârziere.

Ce versiune de Android aveți pe smartphone?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×