Distribuția versiunilor Android până În martie 2013: Jelly Bean pe creștere, 2.3 Gingerbread majoritar

1.213 ori
<b>Distribuția versiunilor Android până În martie 2013: Jelly Bean pe creștere, 2.3 Gingerbread majoritar</b>Android a ajuns la versiunea 4.2 Jelly Bean, dar știți că este o mare problemă în ce privește portarea la cel mai nou software al sistemului de operare mobil conceput de către Google. A fost publicată statistica pentru începutul lui martie 2013....

Android a ajuns la versiunea 4.2 Jelly Bean, dar știți că este o mare problemă în ce privește portarea la cel mai nou software al sistemului de operare mobil conceput de către Google. A fost publicată statistica pentru începutul lui martie 2013.

Android 2.3 Gingerbread domină cu 44.2%. Urmează Android 4.0 ICS cu 28.6% și Android 4.2 Jelly Bean cu 16.5%. Sunt lansate multe telefoane și tablete cu 4.0 Ice Cream Sandwich așa că o perioadă de timp va mai crește, dar din a doua parte a anului se va miza puternic pe Android Jelly Bean și acesta va câștiga market share. Mă uimește cota pe care o mai are 2.3 Gingerbread - 44.2%, 2.2 Froyo cu 7.6%.

Sunt sigur că majoritatea  celor care posedă un telefon Android și-ar dori să aibă cel mai nou software, dar de multe ori sunt blocați la o versiune inferioară de către producătorul smartphone-ului ce alege să nu mai facă update. Sunt invocate hardware-ul slab, spațiu de stocare insuficient, etc. Smartphone-urile de top primesc update software, dar de cele mai multe ori cu luni bune de întârziere.

Ce versiune de Android aveți pe smartphone?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×