Capturi de ecran de pe Samsung Galaxy S IV confirmă scrollingul prin privire, pauză prin privire

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.987 ori
<b>Capturi de ecran de pe Samsung Galaxy S IV confirmă scrollingul prin privire, pauză prin privire</b>Ieri vă informam că New York Times a primit confirmarea de la un angajat Samsung că Galaxy S IV va sosi cu o funcție care permite urmărirea privirii utilizatorului pentru a face scrolling într-o pagină. Ei bine astăzi venim în continuarea acelor...

Ieri vă informam că New York Times a primit confirmarea de la un angajat Samsung că Galaxy S IV va sosi cu o funcție care permite urmărirea privirii utilizatorului pentru a face scrolling într-o pagină. Ei bine astăzi venim în continuarea acelor informații, completându-le cu o serie de capturi de ecran care arata setările acestei funcții.

Observam încă de anul trecut că Galaxy S III e capabil să detecteze privirea utilizatorului sau pe aproape, prin funcția Smart Stay. Acum tehnologia a evoluat și perc lângă Smart Stay primim și Smart Pause, care pune clipurile video pe pauză atunci când întoarceți capul în altă direcție și Smart Scroll, activat atunci când priviți ecranul. Ei bine, această zonă are la rândul ei sub-optiunile sale, precum viteza de scroll, feedbackul vizual și o listă de aplicații care suporta smart scroll.

Capturi de ecran de pe Samsung Galaxy S IV confirmă scrollingul prin privire, pauză prin privire

Ele includ browserul standard, Chrome și aplicația email plus Gmail. Puteți selecta și viteza de scrolling cu care device-ul detectează că mișcați capul în sus sau jos. Că utilizator econom de smartphone nu pot decât să mă întreb: câtă baterie vor consuma aceste funcții?!

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×