DiXCOM CNS-4320 GPS si telefon mobil

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 1.379 ori
<b>DiXCOM CNS-4320 GPS si telefon mobil</b>DiXCOM reusit sa produca cu succes un fel de Nokia N95, desi rezultatul final nu este la fel de finisat ca terminalul producatorului finlandez. Avand un chipset SiRFStar III GPS pentru navigare, CNS-4320 mai contine si un handset cu suport SMS si MMS,...

DiXCOM reusit sa produca cu succes un fel de Nokia N95, desi rezultatul final nu este la fel de finisat ca terminalul producatorului finlandez.

Avand un chipset SiRFStar III GPS pentru navigare, CNS-4320 mai contine si un handset cu suport SMS si MMS, conectivitate Bluetooth, program pentru vizualizarea imaginilor si a textelor, redare video si audio prin intermediul afisajului touchscreen de 4.3". Deocamdata nu exista nici o informatie cu privire la pret sau disponibilitate.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×