DoCoMo si Fujitsu au creat un telefon pentru piata taiwaneza

Autor:  | Publicat în:  Fujitsu 1.154 ori
<b>DoCoMo si Fujitsu au creat un telefon pentru piata taiwaneza</b>NTT DoCoMo si Fujitsu se pregatesc sa scrie istorie, companiile lansand in premiera un telefon pentru piata din Taiwan. Handsetul este bazat pe modelul FOMA F905i, care se vinde deja in Japonia. Noul telefon a fost lansat oficial sub numele de F905i in...

NTT DoCoMo si Fujitsu se pregatesc sa scrie istorie, companiile lansand in premiera un telefon pentru piata din Taiwan. Handsetul este bazat pe modelul FOMA F905i, care se vinde deja in Japonia.

Noul telefon a fost lansat oficial sub numele de F905i in Taiwan si este disponibil de azi prin operatorul Far EasTone Telecommunications. Acesta este primul handset dezvoltat in colaborare de catre DoCoMo si Fujitsu si destinat unei piete exterioare Japoniei. Terminalul suporta vizualizarea si inputul caracterelor traditionale chinezesti, sistemul standard de scriere in Taiwan.

Fujitsu F905i

F905i suporta si accesul la serviciul mobil Internet i-mode, in limba locala, iar printre specificatiile sale se numara un display full-wide VGA de 3.2 inchi, o camera de 3.2 megapixeli si tehnologiile Fujitsu ce ofera handsetului o claritatea deosebita a sunetului si o reproducce a vocii cu 30% mai lenta, pentru o intelegere mai usoara.

Sursa: Slashphone.com

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×