T-Mobile G1 va primi un update de software in aceasta luna

Autor:  | Publicat în:  T-Mobile 1.084 ori
<b>T-Mobile G1 va primi un update de software in aceasta luna</b>Un mult-asteptat update de software pentru primul telefon Android, T-Mobile G1 va sosi in aceasta luna, corectand cateva din bugurile handsetului si implementand functii noi. Cea mai importanta caracteristica a acestui update va fi tastatura virtuala,...

Un mult-asteptat update de software pentru primul telefon Android, T-Mobile G1 va sosi in aceasta luna, corectand cateva din bugurile handsetului si implementand functii noi.

Cea mai importanta caracteristica a acestui update va fi tastatura virtuala, afisata pe ecranul touch al telefonului. G1 dispune si de o tastatura fizica, ce necesita trecerea terminalului in mod landscape si glisarea ecranului in sus. Nu exista o alta metoda de a scrie text in mod portrait, in afara de tastatura virtuala.

Noul update de software va purta numele de RC31 si va fi cunoscut si drept "cupcake" (nume de cod). T-Mobile dorise initial sa lanseze update-ul pana la jumatatea lui ianuarie, dar o sursa din interiorul operatorului a afirmat ca amanarea a facut ca softul sa isi faca aparitia catre finalul lunii in curs. Sa speram ca RC31 nu aduce doar tastatura virtuala, ci si rezolvarea multelor probleme ale terminalului G1.

Sursa: Brighthand.com

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×