Domnișoarelor pregătiți portofelele: două noi HTC-uri pentru voi - Bliss și Pico

1.469 ori
<b>Domnișoarelor pregătiți portofelele: două noi HTC-uri pentru voi - Bliss și Pico</b>Dacă despre HTC Bliss și afinitatea sa pentru poșete feminine am mai auzit, primul terminal de mai jos (cel albastru), HTC Pico este oarecum un necunoscut. Asemănarea sa cu HTC Glamor, un alt HTC pentru domnișoare ne duce cu gândul la o întreagă...

Dacă despre HTC Bliss și afinitatea sa pentru poșete feminine am mai auzit, primul terminal de mai jos (cel albastru), HTC Pico este oarecum un necunoscut. Asemănarea sa cu HTC Glamor, un alt HTC pentru domnișoare ne duce cu gândul la o întreagă gamă de smartphone-uri Android feminine produse de compania taiwaneză.

Să le luăm pe rând totuși... HTC Pico seamănă destul de mult cu HTC Glamor și și-a făcut apariția în varianta albastră în imagini publicate pe XDA.cn.Carcasa sa colorată ne duce cu gândul la diferite opțiuni de personalizare, prin înlocuirea capacului bateriei. în plus, aflăm și că specificațiile sale vor fi aproape identice cu cele ale lui Wildfire S: Android 2.3 Gingerbread, CPU de 600 MHz, 384 MB RAM și un display HVGA de 3.2 inchi și 480 x 320 pixeli.

în partea din spate se va afla o cameră de 5 megapixeli, în vreme ce alimentarea se va realiza prin intermediul unei baterii de 1230 mAh. Conectivitatea 3G în frecvente de 900/2100 MHz ne duce cu gândul la un debut european al lui Pico, deci ne putem considera norocoși... sau mai bine zis domnișoarele se pot considera norocoase.

HTC Bliss

Trecând la HTC Bliss, acest "lady phone" din imaginea de mai sus va veni cu un procesor single core de 800 MHz, o nouă versiune de HTC Sense, 3.5 și specificații mid range. Atractive la acest model sunt accesoriile, printre care și un charm care se iluminează înainte să primiți apeluri, plus headseturi și un dock tabletop.

Lansarea? în perioada sărbătorilor, cu mult tam-tam și sclipici probabil...

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×