Huawei Honor 7 va avea parte de o lansare oficială în România; aceasta este programată pentru 21 octombrie

827 ori
<b>Huawei Honor 7 va avea parte de o lansare oficială în România; aceasta este programată pentru 21 octombrie</b>Anunțat inițial &icirc;n luna iunie a acestui an, se pare că Huawei Honor 7 va ajunge &icirc;n cur&acirc;nd și pe piața din Rom&acirc;nia pe cale oficială. Acest lucru ne este dezvăluit de către invitația la evenimentul pregătit de către...

Anunțat inițial în luna iunie a acestui an, se pare că Huawei Honor 7 va ajunge în curând și pe piața din România pe cale oficială. Acest lucru ne este dezvăluit de către invitația la evenimentul pregătit de către filiala locală Huawei, conferință ce va avea loc chiar săptămâna viitoare pe data de 21 octombrie.

Ca și specificații, Honor 7 este un terminal de tip high-end dotat cu display Full HD de 5.2 inch, procesor octa-core HiSilicon Kirin 935, 3 GB memorie RAM și 16 sau 64 GB spațiu intern de stocare. La pachet se află de asemenea și un slot microSD ce acceptă carduri de până la 128 GB.

Partea fotografică este iarăși un punct forte al acestui telefon, sosind cu un senzor foto principal de 20 megapixeli cu bliț dual-tone, și cu o cameră frontală de 8 megapixeli. La fel ca și Mate S, un telefon proaspăt testat aici la Mobilissimo, și Huawei Honor 7 adoptă un scanner de amprente și un corp uni-body din metal.

În acest moment, Huawei Honor 7 este comercializat doar de către QuickMobile pe plan local, retailer ce îl vinde pentru suma de 1.999 lei.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×