Doogee Mix 4 este un smartphone prototip cu 97% screen to body ratio; Aduce un mecanism slider ce amintește de Nokia N95

3.684 ori
<b>Doogee Mix 4 este un smartphone prototip cu 97% screen to body ratio; Aduce un mecanism slider ce amintește de Nokia N95</b>În ultima vreme cei de la Doogee nu au mai fost atât de prezenți în online, dar astăzi revin și nu oricum, ci cu un smartphone de-a dreptul spectaculos. Se numește Doogee Mix 4 și o variantă prototip a sa a fost expediată youtuber-ului Mrwhosetheboss

A trecut mult timp de la ultima apariție a celor de la Doogee în online, dar astăzi avem parte de o revenire spectaculoasă a acestui brand chinez ce activează în zona smartphone. Cea mai nouă creație a companiei de față este modelul Doogee Mix 4, telefon care a fost trimis pentru o prezentare detaliată sub formă de prototip youtuber-ului numit Mrwhosetheboss care dezvăluie totul în clipul de mai jos.

Doogee Mix 4

La prima vedere ai zice că handset-ul nu se remarcă cu nimic special față de alte modele actuale, dar atenția ne este captată în momentul în care aflăm că raportul screen to body ratio ajunge la un fascinant 97%. Modalitate prin care s-a reușit oferirea unui asemenea ecran edge to edge constă în folosirea unui sistem slider, unul care ne amintește de popularul Nokia N95.

Doogee Mix 4

După cum bine știți, acel telefon era de tip dual-slider, tastatura aflanumerică aflându-se în partea de jos, iar o serie de taste multimedia speciale apărând în ecuație la gestul de slide în jos al ecranului. Pe același principiu se merge și în cazul de față, numai că aici nu avem parte de butoane multimedia, ci de un earpiece, cameră frontală și senzori de luminozitate ascunși chiar sub ecranul de 5.99 inch.

Doogee Mix 4

Se ajunge la o grosime mai generoasă (11 mm) decât cea a unui smartphone actual cu panou 18:9, dar ținând cont de raportul screen to body obținut, parcă talia nu mai contează atât de mult. Potrivit datelor primite de la Doogee, se pare că acest telefon va adopta un ecran AMOLED, ba chiar și un procesor Qualcomm, urmând a avea un preț de sub 300 dolari.

Totul sună foarte bine pentru moment, dar rămâne de văzut dacă se păstrează un asemenea preț accesibil pentru device. Așteptăm și o finisare a design-ului și poate o regândire a camerei duale din spate care nu arată tocmai bine. Aparent, lansarea ar putea avea loc spre finalul acestui an.

Voi ce credeți despre Doogee Mix 4 și despre conceptul din spatele său?

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×