Huawei brevetează un concept de smartphone pliabil; Împrumută un mecanism similar celui de pe Surface Book

832 ori
<b>Huawei brevetează un concept de smartphone pliabil; Împrumută un mecanism similar celui de pe Surface Book</b>Toamna anului trecut ne-a adus și vestea că firma chineză Huawei are deja un concept de smartphone pliabil funcțional, unul care este perfecționat la ora actuală. Se căuta la acea vreme o modalitate prin care să se poată reduce zona de mijloc

Prin luna octombrie a anului trecut aflam că cei de la Huawei au deja un concept de smartphone pliabil, ba chiar unul funcțional ce este perfecționat la ora actuală. Se menționa la acea vreme că se lucrează la designul mecanic și la o tehnologie superioară pentru flexibilitatea ecranului, asta cu scopul final de a putea fi produs mai ușor pentru publicul larg. 

Huawei

Tot atunci descopeream că telefonul concept includea o porțiune de mici dimensiuni între cele două panouri de ecran, similară cu cea de pe ZTE Axon M, un element pe care Huawei dorea să îl elimine din ecuație. Din câte vedem astăzi pe seama unor brevete proaspăt primite de către chinezi, acest lucru s-a reușit cel puțin pe hârtie.

Smartphone-ul pliabil ce ni se prezintă în schițele de mai sus pare a se închide fix precum o carte și la mijloc în partea din spate se află un mecanism tare interesant ce amintește cumva de soluția pe care cei de la Microsoft au aplicat-o în cazul lui Surface Book. Din păcate cam la atât se rezumă informațiile de astăzi, astfel că așteptăm în continuare detalii ceva mai consistente și de ce nu poate chiar imagini cu acel concept despre care se vorbește.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×