Dotat cu display HD, rezistent la apă și dual core: telefonul ideal vine din Japonia - AQUOS Phone 104SH

Autor:  | Publicat în:  Sharp 1.706 ori
<b>Dotat cu display HD, rezistent la apă și dual core: telefonul ideal vine din Japonia - AQUOS Phone 104SH</b>Ce am putea vrea mai mult decât un telefon cu cameră de 12 megapixeli, ecran 720p și carcasă rezistentă la apă? Vorbesc aici despre AQUOS Phone SoftBank 104SH, terminal cu toate aceste dotări, dar din păcate disponibil doar în Japonia, unde este...

Ce am putea vrea mai mult decât un telefon cu cameră de 12 megapixeli, ecran 720p și carcasă rezistentă la apă? Vorbesc aici despre AQUOS Phone SoftBank 104SH, terminal cu toate aceste dotări, dar din păcate disponibil doar în Japonia, unde este vândut de către operatorul local SoftBank.

Terminalul folosește un CPU dual core TI OMAP de 1.5GHz, un display de 4.5 inchi, cu rezoluție de 1280 x 720 pixeli și poate rezista cu brio contactului cu apa. Atractivă este și camera sa de 12.1 megapixeli, care suportă captura video full HD. în plus, acest telefon protejează mediul, venind cu funcții eco smart, care economisesc viața bateriei și scad consumul în standby, dar și în mod activ.

Alte dotări specifice regiunii sunt tunerul TV și sistemul de avertizare pentru cutremure și alte dezastre. și toate acestea într-un device care măsoară doar 8.7 mm grosime... Mai aflați că AQUOS Phone 104SH (produs de Sharp) suportă conectivitate HSPA+, vine cu o cameră frontală VGA, slot microSD pentru carduri de memorie, WiFi și Bluetooth 3.0.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×