Produse evoMAG.ro

Samsung Galaxy Nexus (Prime) anunțat pe 11 octombrie, Împreună cu Android Ice Cream Sandwich

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.342 ori
<b>Samsung Galaxy Nexus (Prime) anunțat pe 11 octombrie, Împreună cu Android Ice Cream Sandwich</b>Luna octombrie se va dovedi extrem de interesantă pentru cei implicați în universul telecom/mobile. De ce? Pentru că Apple își va anunța noul iPhone pe 4 octombrie, pentru ca apoi Google să ne prezinte împreună cu Samsung un nou model Nexus și...

Luna octombrie se va dovedi extrem de interesantă pentru cei implicați în universul telecom/mobile. De ce? Pentru că Apple își va anunța noul iPhone pe 4 octombrie, pentru ca apoi Google să ne prezinte împreună cu Samsung un nou model Nexus și cel mai probabil și Android Ice Cream Sandwich.

De unde avem aceste informatii? Ceea ce vedeți mai sus este o invitație trimisă de Samsung jurnaliștilor, anuntand un eveniment Unpacked cu implicare Google pe 11 octombrie. Acesta este cel mai probabil menit să prezinte handsetul Samsung Nexus Prime, zis și Samsung Galaxy Nexus, plus noul OS Android Ice Cream Sandwich.

După cum probabil ați auzit până acum, ne asteptam aici la un smartphone "monstru", cu ecran de 4.65 sau 4.5 inchi, rezoluție 720p, conectivitate 4G și un procesor dual core de 1.5GHz. Handsetul va fi urmașul lui Nexus One și Nexus S, ambele terminale foarte apreciate la momentul debutului. Nu este exclus să vedem și o tabletă Nexus, produsă tot de Samsung, care în ultimele 12 luni a lansat terminale cu diagonale foarte variate (Galaxy Note, Galaxy Tab 10.1, Galaxy Tab 7.7, Galaxy Tab 8.9).

Să vedem dacă și de această dată Google va alege să vândă întâi noul Nexus pe cont propriu și apoi prin operatori...

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×