Prietenie Între Microsoft și Samsung, pe bază de schimb de brevete: MS face bani din fiecare telefon Android vândut

Autor:  | Publicat în:  Microsoft 904 ori
<b>Prietenie Între Microsoft și Samsung, pe bază de schimb de brevete: MS face bani din fiecare telefon Android vândut</b>Aflați că Microsoft va obține profit la fiecare telefon Android vândut de Samsung, în urma unei înțelegeri între cele două companii. Oricât de bizar sună această înțelegere, ea este una reală, iar companiile au anunțat că își vor folosi...

Aflați că Microsoft va obține profit la fiecare telefon Android vândut de Samsung, în urma unei înțelegeri între cele două companii. Oricât de bizar sună această înțelegere, ea este una reală, iar companiile au anunțat că își vor folosi brevetele reciproc, printr-o înțelegere semnată recent.

Samsung va plăti sume importante celor de la Microsoft pentru fiecare device cu Android vândut, în vreme ce MS se va implica activ în marketingul modelelor Windows Phone produse de Samsung. Vă reamintim că Microsoft a semnat un contract similar cu HTC anul trecut, astfel că gigantul din Redmond îi are acum în buzunarul din spate pe cei mai mari doi producători de handseturi Android din State. Aceste companii au dat pieței peste 50% din modelele Android americane în ultimul an.

Mai rămâne pe lista doar Motorola Mobility, cu care Microsoft are o dispută acum și dacă și aceștia vor ajunge la o înțelegere, firma condusă de Ballmer are un viitor luminos în față. E bizar aici să vedem că brevetele reprezintă încă o problemă în universul Android, chiar și după ce Google a achiziționat Motorola. Am aflat la un moment dat ca de fapt Motorola și-a vândut toate brevetele importante înainte să fie cumpărată de Google, dar acest detaliu a fost uitat o perioadă, reapărând acum când ecosistemul Android nu mai pare așa sigur.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×