Două modele Philips Xenium debutează oficial În România din această săptămână

1.825 ori
<b>Două modele Philips Xenium debutează oficial În România din această săptămână</b>Gama Xenium de la Philips este cunoscută pentru autonomia ridicată. Telefoanele Android pe de altă parte sunt cunoscute pentru performanțele slabe în ce privește timpul de utilizare dată de către bateriile încorporate. Din combinație asta ar...

Gama Xenium de la Philips este cunoscută pentru autonomia ridicată. Telefoanele Android pe de altă parte sunt cunoscute pentru performanțele slabe în ce privește timpul de utilizare dată de către bateriile încorporate. Din combinație asta ar trebui să iasă ceva interesant. Să sperăm că Philips va asezona telefoanele Philips Xenium și cu un prețuri realiste.

Din invitația de presă am remarcat primul smartphone. Este Philips Xenium W6500. Telefonul dispune de un ecran TFT LCD de 4.3 inch cu rezoluție qHD / 540x960 pixeli, procesor MediaTek quad-core la 1.2 GHz, 4 GB spațiu de stocare și slot pentru microSD, Android Jelly Bean, cameră de 5 Megapixeli și fără cameră frontală, baterie de 2400 mAh, 150.8 gr. și 11.8 mm grosime, 3G capabil să ducă viteze în download de până la 42 Mbps.

Rol major în succesul lui W6500 îl va avea prețul de comercializare. Degeaba punctează la autonomie dacă costă peste 750 - 800 lei. Sunt alternative mai interesante. Pe la 550 - 650 lei ar fi mai bine poziționat. Mai multe detalii veți găsi pe Mobilissimo.ro de joi după-amiaza.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×