Două noi imagini cu carcasa lui iPad 5; Designul În stil iPad Mini confirmat Încă o dată!

Autor:  | Publicat în:  Apple 877 ori
<b>Două noi imagini cu carcasa lui iPad 5; Designul În stil iPad Mini confirmat Încă o dată!</b>Zvonuri și scurgeri de informații despre iPad 5 avem încă din luna ianuarie a acestui an, deci nu ne surprind aceste două noi imagini ajunse pe web în ultimele zile. E vorba despre noi fotografii cu spatele și fata tabletei flagship de nouă...

Zvonuri și scurgeri de informații despre iPad 5 avem încă din luna ianuarie a acestui an, deci nu ne surprind aceste două noi imagini ajunse pe web în ultimele zile. E vorba despre noi fotografii cu spatele și fata tabletei flagship de nouă generație de la Apple.

După cum probabil știți deja, noul iPad de 9.7 inch va adopta un design în stil iPad Mini, dar într-o variantă mai mare.Asta înseamnă că se va renunța la marginile în pantă și se optează pentru colțuri ușor rotunjite, butoane de volum alungite și noul format al difuzoarelor cu orificii in stilul celor de pe iPhone 5. Zvonurile afirmă că acest device va debuta undeva în luna octombrie și încă nu știm dacă el va fi anunțat împreună cu iPhone 5S pe 10 septembrie.

Două noi imagini cu carcasa lui iPad 5

Remarcând zonă care se potrivește butonului Home nu putem decât să ne întrebăm dacă și acest device va primi un scanner pentru amprente sub butonul fizic de sub ecran, așa cum se zvonește în cazul lui iPhone 5S. Observ și prezența unui decupaj pentru slot SIM, semn că nu va trebui să așteptăm prea mult până se va lansa și varianta 3G/4G.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×