Două noi telefoane Philips În România: Philips W536 și Philips Xenium W832

2.799 ori
<b>Două noi telefoane Philips În România: Philips W536 și Philips Xenium W832</b>Philips Mobile Phones a anunțat astăzi lansarea în România a două noi modele de telefoane, pe numele lor Philips W536 și Philips Xenium W832. Acestea vor fi distribuite de către eMAG.ro și alți retaileri specializați. &nbsp; începând cu...

Philips Mobile Phones a anunțat astăzi lansarea în România a două noi modele de telefoane, pe numele lor Philips W536 și Philips Xenium W832. Acestea vor fi distribuite de către eMAG.ro și alți retaileri specializați.

începând cu această lună, noile device-uri sunt disponibile în țara noastră, iar ambele noi telefoane vin cu sloturi dual SIM și au o longevitate deosebită a bateriei. Philips Xenium W832 este un telefon premiat la iF Product Design Awards în acest an și vine cu Android 4.0 și o baterie care asigură până la 9 ore de navigare pe web sau 11 ore de convorbiri. Dotările sale includ o cameră de 8 megapixeli, cu autofocus și bliț, iar telefonul dispune și de un slot microSD și 2 GB memorie internă.

Philips Xenium W832

Prețul acestui model este de 999 lei. Philips W536 aduce un design elegant, Android 4.0 și o utilizare de până la 180 de ore în regim de așteptare sau 6 ore de convorbiri. Handsetul dispune de slot microSD, 2 GB memorie internă, camera de 5 MP cu focalizare automată și bliț. Prețul lui Philips W536 este de 749 lei.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×