Iată viitoarele platforme Intel pentru telefoane și tablete: Merrifield, Moorefield și Morganfield

886 ori
<b>Iată viitoarele platforme Intel pentru telefoane și tablete: Merrifield, Moorefield și Morganfield</b>Planurile Intel pentru viitoarele generații de procesoare pentru telefoane și tablete au ajuns pe web și includ câteva modele de SoC foarte interesante. Totul începe cu Merrifield, un Soc cu proces de producție de 22 nm, care va fi lansat până la...

Planurile Intel pentru viitoarele generații de procesoare pentru telefoane și tablete au ajuns pe web și includ câteva modele de SoC foarte interesante. Totul începe cu Merrifield, un Soc cu proces de producție de 22 nm, care va fi lansat până la finalul anului.

Merrifield e asociat cu o creștere a performanței de 50% față de faimosul Clover Trail+, prezent pe atât de multe noi device-uri cu Android. Pe lângă creșterea în performanța, va crește și durata de viață a bateriei, printr-un consum mai eficient. Apoi avem generația Moorefield, care se va lansa la început de 2014, iar în perioada începutului lui 2015 Intel va folosi procesul de producție de 14 nm pentru noul SoC Morganfield.

în cadrul conferințelor Intel Developer Forum, organizate între 10 și 12 septembrie, Intel va face o serie de anunțuri detaliate și ne va oferi o privire clasa asupra procesoarelor Bay Trail bazate pe proces de producție de 22 nm, cu arhitectură Silvermont. Apoi vom vedea o prezentare a lui Bay Trail-T pentru tablete cu Windows 8.1 și Android 4.2, iar platforma suporta arhitectura Silvermont, care aduce 8 ore de viață a bateriei.

Intel va oferi sample-uri ale platformei Cherry Trail pentru tablete până la final de an și va prezenta un chip bazat pe producție de 14 nm la Computex 2014. Cum vă suna viitorul prin prisma Intel?

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×