Două versiuni Samsung Galaxy Note 4 Își fac apariția În cadrul testului benchmark AnTuTu

1.770 ori
<b>Două versiuni Samsung Galaxy Note 4 Își fac apariția În cadrul testului benchmark AnTuTu</b>Un device care se află în centrul atenției în ultimul timp este Galaxy Note 4, terminal de tip phablet care va fi lansat în mai puțin de o lună în Berlin în cadrul expoziției IFA 2014 unde vom fi prezenți. Astăzi, prin intermediul testului...

Un device care se află în centrul atenției în ultimul timp este Galaxy Note 4, terminal de tip phablet care va fi lansat în mai puțin de o lună în Berlin în cadrul expoziției IFA 2014 unde vom fi prezenți. Astăzi, prin intermediul testului benchmark AnTuTu remarcăm prezența a două versiuni Note 4 ce vin la pachet cu diferite procesoare.

în timp ce prima versiune numită SM-N9105 ne aduce un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 805 de 2.45 GHz, celălalt model intitulat SM-N910C beneficiază de un proceosor octa-core Samsung Exynos 5433. De asemenea, remarcăm diferențe și la capitolul GPU, unde prima versiune aduce un Adreno 420, iar cea din urmă un ARM Mali-T760.

Două versiuni Samsung Galaxy Note 4 Își fac apariția În cadrul testului benchmark AnTuTu

Din câte se pare, restul specificațiilor sunt aceleași în cazul ambelor modele, acestea oferind un display Quad HD de 5.7 inch, o cameră foto principală de 16 megapixeli, o cameră secundară de 4 megapixeli, 3 GB memorie RAM, 32 GB spațiu de stocare și sistemul de operare Android 4.4.3 KitKat.

Fiind vorba de un test benchmark, aflăm și rezultatele obținute de fiecare terminal în parte, diferența fiind una destul de semnificativă. în timp ce versiunea cu Snapdragon 805 înregistrează 37.780 puncte, modelul cu procesor octa-core Exynos 5433 obține un scor cu 2.523 puncte mai mare, mai precis 40.303.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×