O nouă imagine cu Samsung Galaxy Note 7 dezvăluie prezenţa unui port USB Type-C la bord

1.934 ori
<b>O nouă imagine cu Samsung Galaxy Note 7 dezvăluie prezenţa unui port USB Type-C la bord</b>Astăzi se dovedește a fi o zi plină de scăpări pentru Samsung Galaxy Note 7, și la scurt timp după ce vedeam randări 3D de presă cu noul phablet, iată că acum privim și asupra unei imagini ce ne confirmă prezența unui port USB Type-C la bord, element de

Nu trece ziua fără o scăpare legată de Galaxy Note 7, pe care îl aşteptam de azi în fix o lună să debuteze la New York. Ultimele zile au adus detalii despre scannerul de iris, dar şi randari de presă, iar acum vedem clar şi un port USB Type-C la bord.

Toată lumea a fost surprinsă că aceasta dotare nu a sosit încă de pe Galaxy S7 şi S7 Edge, dar se pare că de abia Note 7 va da startul acestui tip de conectivitate în portofoliul Samsung. Sud coreenii erau pionieri de obicei la astfel de capitole, fiind printre primii cu emiţător infraroşu pe smartphone şi jucându-se cu ideea de microUSB 3.0 cu un nou design pe Galaxy Note 3, abandonată apoi rapid.

Imaginea cu terminalul pe care o vedeţi aici a apărut mulţumită unui promo pentru o protecţie pentru ecran destinată acestui device. Olixar oferă acest accesoriu, cu decupaje pentru scannerul de iris, camera frontală şi butonul Home. Mai nou se discuta şi despre lansarea unui nou Gear VR, unul care să fie compatibil cu acest port USB Type-C.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×