Meizu MX4 Pro are rezoluția Quad HD confirmată de un nou screenshot, care dezvăluie și interfața camerei

Autor:  | Publicat în:  Meizu 594 ori
<b>Meizu MX4 Pro are rezoluția Quad HD confirmată de un nou screenshot, care dezvăluie și interfața camerei</b>Nu există zi în care să nu aflăm ceva nou despre Meizu MX4 Pro, ultimul mare flagship chinezesc al finalului de vară și începutului de toamnă. știam deja că el va avea patru versiuni, iar cea Pro are o confirmare a rezoluției sale ridicate...

Nu există zi în care să nu aflăm ceva nou despre Meizu MX4 Pro, ultimul mare flagship chinezesc al finalului de vară și începutului de toamnă. știam deja că el va avea patru versiuni, iar cea Pro are o confirmare a rezoluției sale ridicate astăzi, prin captură de imaginea de mai jos.

Acest screenshot are o rezoluție de 1536 x 2502 în versiunea originală, deci avem de-a face cu un smartphone cu ecran Quad HD. Tot cu ocazia acestei scăpări luăm contact cu interfața camerei terminalului, care pare minimalistă și are acea transparentă și acel degrade specifice lui iOS 7. Aflăm și că terminalul va sosi cu funcții previzibile precum captură video 4K, HDR, Beauty Face, numărătoare inversă și numeroase opțiuni selfie și filtre.

Acest telefon și versiunile sale derivate, Mini și Standard vor debuta pe 2 septembrie, în cadrul unui eveniment special. Modelul Pro și Standard au parte de o cameră de 20.7 megapixeli cu senzor Sony de nouă generație. E interesant că se vehiculează procesoare diferite pentru modelele Meizu MX4, de la MediaTek la un Exynos octa și poate chiar un Qualcomm dacă se mai diversifica lucrurile.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×