Dropbox for Gmail este o extensie foarte utilă pentru Chrome; Iată de ce!

Autor:  | Publicat în:  Aplicatii 577 ori
<b>Dropbox for Gmail este o extensie foarte utilă pentru Chrome; Iată de ce!</b>Niciodată nu poți avea prea multă stocare în cloud! Aceasta e o lecție pe care o înveți de îndată ce computerul se virusează și vrei să îți ții fișierele în siguranță o perioadă. Ei bine, utilizatorii de Gmail și Dropbox au ceva în...

Niciodată nu poți avea prea multă stocare în cloud! Aceasta e o lecție pe care o înveți de îndată ce computerul se virusează și vrei să îți ții fișierele în siguranță o perioadă. Ei bine, utilizatorii de Gmail și Dropbox au ceva în comun de azi, prin intermediul unei extensii Chrome.

Aceasta extensie adăugă un buton Dropbox la ecranul Gmail Compose. Câtă vreme sunteți utilizatori Chrome, indiferent de OS, veți putea să adăugați foarte ușor linkuri Dropbox în mesajele de pe Gmail și să atașați fișiere direct din Dropbox. Există chiar și o funcție de căutare, dacă vă e greu să navigați printre multiplele fotografii din vacanță, pe care le trimiteți rudelor.

Dropbox for Gmail va introduce linkuri către fișierele de pe Dropbox în acel mail și nu fișierele în sine, evident. Cei care primesc mailul vor putea vedea un preview al fișierelor cu link, astfel că vor avea o idee ce descarca înainte de a o face. Evident, funcția e foarte utilă și pentru studenți și elevi. Găsiți Dropbox for Gmail aici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×