Noi imagini randate cu HTC One M9, bazate pe scăpările din ultima vreme ajung pe web

1.374 ori
<b>Noi imagini randate cu HTC One M9, bazate pe scăpările din ultima vreme ajung pe web</b>Urmând cu exactitate zvonurile și detaliile scăpate în presă în ultimul timp, astăzi cei de la PhoneDesigner.eu au avut plăcerea să ne prezinte o serie completă de imagini randate a lui HTC One M9, imagini ce ne dezvăluie un superb concept de...

Urmând cu exactitate zvonurile și detaliile scăpate în presă în ultimul timp, astăzi cei de la PhoneDesigner.eu au avut plăcerea să ne prezinte o serie completă de imagini randate a lui HTC One M9, imagini ce ne dezvăluie un superb concept de smartphone care ar fura cu siguranță privirile tuturor.

Astfel, remarcăm faptul că designer-ul din spatele acestui concept a optat pentru un panou frontal cu margini foarte subțiri însoțite de către difuzoare BoomSound cu grile subtile, panou ce renunță și la marginea neagră de sub display, loc unde regăseam logo-ul HTC pe generațiile precedente..

De asemenea, telefonul gândit de PhoneDesigner.eu sosește într-o carcasă ceva mai subțire, iar pe partea din spate observăm modulul pătrățos al camerei foto ce pare a nu mai arăta atât de rău ca în imaginile live pe care le-am văzut anterior. Voi ce părere aveți despre acest concept?

Galeria completă de imagini poate fi găsită aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×