Dupa rebranduire, CEC Bank ofera servicii bancare pe mobil!

Autor:  | Publicat în:  Financiare 2.257 ori
<b>Dupa rebranduire, CEC Bank ofera servicii bancare pe mobil!</b>Dupa ce tocmai s-a rebranduit, CEC Bank doreste sa ofere servicii de mobile banking, analizand propunerile primite in acest sens, ne informeaza Dailybusiness.ro. Radu Gratian Ghetea, presedintele bancii afirma ca exista deja o propunere in legatura cu un...

Dupa ce tocmai s-a rebranduit, CEC Bank doreste sa ofere servicii de mobile banking, analizand propunerile primite in acest sens, ne informeaza Dailybusiness.ro.

Radu Gratian Ghetea, presedintele bancii afirma ca exista deja o propunere in legatura cu un serviciu bancar pe mobil, dar si ca urmeaza "sa se faca pasi in acest sens". Deocamdata acest gen de servicii sunt la inceput in Europa Centrala si de Sud-Est, dar cu siguranta intr-un stadiu mai avansat decat cele din Europa Occidentala. Revenind la CEC Bank, aceasta institutie este cea mai veche banca din Romania, cu o istorie de 144 de ani si cu o proaspata identitate vizuala.

CEC Bank dispune de 1400 de filiale si are un nou logo, reprezentat de o frunza de stejar de culoare neagra si galbena. Cladirea impresionanta a CEC-ului de pe Calea Victoriei va ramane in continuare simbolul sau, in vreme ce de advertising se ocupa agentia Papaya Advertising. Noul brand a fost creat in colaborare cu firma Brandient, iar rebrandingul tuturor filialelor va costa nu mai putin de 50 de milioane de euro.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×