1.18 miliarde de euro pentru Vodafone Romania in anul fiscal 2007-2008

1.139 ori
<b>1.18 miliarde de euro pentru Vodafone Romania in anul fiscal 2007-2008</b>The Money Chanel ne informeaza ca in ultimul an fiscal Vodafone Romania a inregistrat venituri de 1.18 miliarde euro, inregistrandu-se astfel o crestere de 11% fata de anul trecut. Aflam si ca numarul clientilor operatorului "rosu" a crescut cu 1 milion,...

The Money Chanel ne informeaza ca in ultimul an fiscal Vodafone Romania a inregistrat venituri de 1.18 miliarde euro, inregistrandu-se astfel o crestere de 11% fata de anul trecut.

Aflam si ca numarul clientilor operatorului "rosu" a crescut cu 1 milion, ajungand la aproape 9 milioane. Facand un calcul simplu, realizam ca venitul mediu pe utilizator a fost de 11 euro, iar oficialii companiei se declara foarte multumiti de aceste performante. Aruncand o privire si in ograda concurentei, descoperim un an la fel de bun pentru Orange, care a avut venituri de 1.23 miliarde de euro, dar si pentru Cosmote, cu venituri de 0.15 miliarde.

La nivel global, Vodafone a inregistrat 16.5 miliarde de euro profit, in vreme ce veniturile au fost de peste 44.5 miliarde de euro. Vom vedea cum va arata situatia in anul fiscal 2008-2009, dupa ce Arun Sarin va renunta la postul sau de CEO al Vodafone in luna iulie. Avand in vedere ca Vodafone a introdus recent in oferta sa celebrul iPhone ne putem astepta doar la cresteri in conditiile in care curand va fi comercializat si iPhone 3G, plus HTC Touch Diamond si numeroase terminale performante Sony Ericsson se urmeaza a fi lansate.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×