Nokia lansează Z Launcher pentru Android În versiunea open beta; Disponibil În Play Store!

1.598 ori
<b>Nokia lansează Z Launcher pentru Android În versiunea open beta; Disponibil În Play Store!</b>După ce a anunțat tableta Nokia N1, compania finlandeză a mai făcut o lansare azi, oferind acum în faza beta Z Launcher, pe care îl știam de asta vară. Inițial el a fost disponibil doar pentru anumiți utilizatori, iar aceasta aplicație schimba...

După ce a anunțat tableta Nokia N1, compania finlandeză a mai făcut o lansare azi, oferind acum în faza beta Z Launcher, pe care îl știam de asta vară. Inițial el a fost disponibil doar pentru anumiți utilizatori, iar aceasta aplicație schimba modul în care folosim homescreen-ul.

Astfel, folosind Z Launcher vor fi afișate aplicații pe care utilizatorii au șanse mari de a le folosi în anumite momente ale zilei. în plus, prin intermediul său e posibil să găsiți o aplicație desenând numele sau pe ecran. Astfel, dacă desenăm litera "T" vom activa Twitter și alte aplicații care încep cu această literă. Există și îmbunătățiri față de versiunea Z Launcher de asta vară, precum o creștere de viteză, îmbunătățirea performanței, recunoașterea de simboluri și un algoritm de predicție mai activ.

în plus, Z Launcher suportă și terminale rootate, iar dacă v-am făcut curioși puteți descărca aplicația de aici. în prima fază acest launcher inteligent fuseste oferit doar pentru 10.000 de utilizatori pentru teste pre beta, dar cumva el a ajuns la 100.000 de persoane, Nokia fiind nevoită să nu mai accepte utilizatori. Rețineți că softul e gratuit și promite că pe viitor să ancoreze Nokia adânc în universul Android.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×