Jucăriile cu telecomandă pe telefon sau tabletă vin În România: fungadgets.ro oferă roboții Ollie și Rover 2.0 Brookstone (Video)

Autor:  | Publicat în:  Gadgets 1.295 ori
<b>Jucăriile cu telecomandă pe telefon sau tabletă vin În România: fungadgets.ro oferă roboții Ollie și Rover 2.0 Brookstone (Video)</b>Era de așteptat ca epoca jucăriilor de tip roboți cu telecomandă să fie asociată cu ascensiunea telefoanelor și tabletelor. Astfel, prin fungadgets.ro puteți cumpăra acum un robot care rulează rapid pe orice suprafață și o mică mașinuța...

Era de așteptat ca epoca jucăriilor de tip roboți cu telecomandă să fie asociată cu ascensiunea telefoanelor și tabletelor. Astfel, prin fungadgets.ro puteți cumpăra acum un robot care rulează rapid pe orice suprafață și o mică mașinuța robot, numită Rover 2.0, care nu doar rulează, ci și filmează!

Rover 2.0 Brookstonecostă 549 lei și este un mic tanc de jucărie și roboțel care poate fi controlat de pe smartphone sau tableta. El oferă streaming video în timp real, poate chiar învața trasee și are sistem de vedere pe timp de noapte în infraroșu. Rover 2.0 suporta și înregistrarea clipurilor pe care le vedeți folosind camera de pe acest mini vehicul și partajarea lor pe YouTube sau rețelele de socializare.

Ollie

în plus, robotul integrează un microfon și poate fi controlat pe o distanță de până la 60 de metri neobstrucționat sau 30 de metri prin ziduri. Gadgetul utilizează 6 baterii AA, incluse în pachet. Ollie este o altă jucărie robotică, care costă 489 lei și poate fi și ea controlată de pe terminalul mobil. Acest gadget e de tip offroad, după cum o arată și clipul de mai jos. El poate rula la viteza de 6.5 metri pe secundă, se va rostogoli pe orice suprafață și are și un control intuitiv.

Raza maximă de acțiune e de 30 de metri, iar Ollie dispune de cauciuc special offroad. Cum vi se par aceste jucarii de la fungadgets.ro?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×