E-Boda lansează tableta Revo R75; vine cu display de 7 inch și costă 329 lei

Autor:  | Publicat în:  E-Boda 1.042 ori
<b>E-Boda lansează tableta Revo R75; vine cu display de 7 inch și costă 329 lei</b>Recent, cei de la E-Boda au anunțat lansarea unei noi tablete de 7 inch destinată tinerilor, device denumit Revo R75. Această tabletă a fost special creată pentru cei care își doresc un gadget simplu, practic și ușor de utilizat. E-Boda va...

Recent, cei de la E-Boda au anunțat lansarea unei noi tablete de 7 inch destinată tinerilor, device denumit Revo R75. Această tabletă a fost special creată pentru cei care își doresc un gadget simplu, practic și ușor de utilizat. E-Boda va comercializa acest produs pe alb sau negru la un preț de 329 lei.

E-Boda Revo R75 dispune de un display LED de 7 inch cu rezoluție 1024 x 600 pixeli, un procesor quad-core de 1 GHz, 1 GB memorie RAM, 8 GB spațiu intern de stocare, și un slot pentru carduri microSD de până la 32 GB. Tableta rulează sistemul de operare Android 4.2 JellyBean, iar bateria integrată promite o autonomie de până la 4 ore.

E-Boda lansează tableta Revo R75; vine cu display de 7 inch și costă 329 lei​

Alexandru Drăgoiu, CEO E-Boda, a declarat: ”Pentru că ne adresăm unui public divers care este prezent în multiple domenii de activitate, ne dorim să avem o gamă cât mai largă de produse, potrivite pentru fiecare dintre clienții noștri. Noua tabletă din portofoliul E-Boda răspunde nevoilor tinerilor care sunt mereu în mișcare și caută un gadget modern și util, pentru fiecare zi.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×