E-Boda lansează tableta Revo R75; vine cu display de 7 inch și costă 329 lei

Autor:  | Publicat în:  E-Boda 1.070 ori
<b>E-Boda lansează tableta Revo R75; vine cu display de 7 inch și costă 329 lei</b>Recent, cei de la E-Boda au anunțat lansarea unei noi tablete de 7 inch destinată tinerilor, device denumit Revo R75. Această tabletă a fost special creată pentru cei care își doresc un gadget simplu, practic și ușor de utilizat. E-Boda va...

Recent, cei de la E-Boda au anunțat lansarea unei noi tablete de 7 inch destinată tinerilor, device denumit Revo R75. Această tabletă a fost special creată pentru cei care își doresc un gadget simplu, practic și ușor de utilizat. E-Boda va comercializa acest produs pe alb sau negru la un preț de 329 lei.

E-Boda Revo R75 dispune de un display LED de 7 inch cu rezoluție 1024 x 600 pixeli, un procesor quad-core de 1 GHz, 1 GB memorie RAM, 8 GB spațiu intern de stocare, și un slot pentru carduri microSD de până la 32 GB. Tableta rulează sistemul de operare Android 4.2 JellyBean, iar bateria integrată promite o autonomie de până la 4 ore.

E-Boda lansează tableta Revo R75; vine cu display de 7 inch și costă 329 lei​

Alexandru Drăgoiu, CEO E-Boda, a declarat: ”Pentru că ne adresăm unui public divers care este prezent în multiple domenii de activitate, ne dorim să avem o gamă cât mai largă de produse, potrivite pentru fiecare dintre clienții noștri. Noua tabletă din portofoliul E-Boda răspunde nevoilor tinerilor care sunt mereu în mișcare și caută un gadget modern și util, pentru fiecare zi.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×