Leonardo DiCaprio nu Îl va mai juca pe Steve Jobs În filmul biografic cu buget mare de la Sony

866 ori
<b>Leonardo DiCaprio nu Îl va mai juca pe Steve Jobs În filmul biografic cu buget mare de la Sony</b>Oricât am fi de blânzi, filmul despre viața lui Steve Jobs cu Ashton Kutcher în rol principal nu a fost exact ce ne așteptam. în paralel se pregătea totuși o super producție legată de viață fostului CEO Apple, una cu Leonardo DiCaprio în pole...

Oricât am fi de blânzi, filmul despre viața lui Steve Jobs cu Ashton Kutcher în rol principal nu a fost exact ce ne așteptam. în paralel se pregătea totuși o super producție legată de viață fostului CEO Apple, una cu Leonardo DiCaprio în pole position că actor principal.

Ei bine, DiCaprio s-a retras din proiect, ca și regizorul David Fincher, creatorul excelentului The Social Network. între timp filmul a fost preluat de Danny Boyle, celebru pentru Slumdog Millionaire și Trainspotting, iar el ar putea să îl coopteze pe Christian Bale pentru a juca rolul lui Jobs. Alte nume menționate de presă îi includ pe Matt Damon, Ben Affleck și Bradley Cooper.

Affleck e aproape exclus, pentru că e ocupat cu Batman, iar Bale s-ar potrivi la fix pentru că e singurul dintre acești actori care a țipat la niște angajați ocupați cu luminile în vreme ce filma o scenă, ceea ce e în pur stil Jobs. Din păcate nu știu cât de mult ar semăna cu gurul tech actorul, deși e cunoscută tendința să de a se îngrășa și slabi pentru roluri și e posibil să îl vedem transformat.

Voi pe cine ați vedea drept Jobs?

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×