Sony avertizează: deblocarea bootloaderului de pe Xperia Z3 scade performanțele camerei În regim low light

Autor:  | Publicat în:  Sony 1.113 ori
<b>Sony avertizează: deblocarea bootloaderului de pe Xperia Z3 scade performanțele camerei În regim low light</b>Credeam că am trecut peste prejudecățile marilor companii tech legate de deblocarea bootloaderului unui telefon mobil, dar iată că Sony ne dovedește că există încă probleme în această zonă. Astfel, ei anunța că dacă deblocam bootloaderul...

Credeam că am trecut peste prejudecățile marilor companii tech legate de deblocarea bootloaderului unui telefon mobil, dar iată că Sony ne dovedește că există încă probleme în această zonă. Astfel, ei anunța că dacă deblocam bootloaderul lui Xperia Z3 vom avea probleme serioase cu camera.

Aparent această modificare software va "ucide" performanta low light a senzorului foto. Avantajele deblocării sunt multe, de la accesul la custom ROM-uri după pofta inimii la o customizare crescută, evident cu spectrul anulării garanției deasupra capului. Sony oferă o soluție oficială de deblocare bootloader pentru terminalele sale, dar unii utilizatori au început să posteze informații despre probleme apărute pe terminalele lor după ce au folosit acel tool.

Sony avertizează: deblocarea bootloaderului de pe Xperia Z3 scade performanțele camerei În regim low light

Văzând că problema ia amploare, Sony a postat pe pagina oficială de bootloader unlock un mic disclaimer în care menționează că securitatea DRM a telefonului poate împiedica o parte din software-ul de specialitate să funcționeze OK. E vorba despre camera și modul în care filtrează zgomotul în condiții low light. Mai jos vedeți o fotografie realizată cu un telefon Xperia afectat înainte și după deblocare.

Sony și DRM-ul... eterna problema.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×