E-TEN Glofiish DX900 castiga premiul de excelenta la Computex 2008

2.137 ori
<b>E-TEN Glofiish DX900 castiga premiul de excelenta la Computex 2008</b>E-TEN a castigat marele premiu al showului Computex 2008, pentru inovativul sau telefon Glofiish DX900, primul handset dual-SIM care ruleaza Windows Mobile si suporta HSDPA si EDGE. DX900 este prezent la standul E-TEN impreuna cu alte 3 telefoane Pocket...

E-TEN a castigat marele premiu al showului Computex 2008, pentru inovativul sau telefon Glofiish DX900, primul handset dual-SIM care ruleaza Windows Mobile si suporta HSDPA si EDGE.

DX900 este prezent la standul E-TEN impreuna cu alte 3 telefoane Pocket PC de top, modelele V900, X900 si X610. Va reamintim ca Glofiish DX900 suporta conectivitate 3G de mare viteza (UMTS/HSDPA), dar si 2G (GSM/EDGE), GPS si Wi-Fi. Pe lista sa de specificatii se afla un display VGA de inalta rezolutie si o camera de 3 megapixeli cu autofocus. Glofiish V900 este destinat mai degraba celor care vor sa fie mereu la curent cu cele mai noi stiri, prin intermediul televiziunii mobile. Handsetul soseste cu un display VGA performant si suporta standardurile de televiziune DVB-T/H si T-DMB/DAB.

Glofiish X900 suporta conectivitate UMTS/HSDPA si este telefonul ideal pentru browsing de mare viteza, video streaming si apeluri VoIP, permitand si vizualizarea documentelor, paginilor web si imaginilor pe un display VGA performant. In cele din urma Glofiish X610 ofera atat functionalitate, cat si performanta intr-un singur terminal slim, ideal pentru navigarea GPS si comunicarea de zi cu zi. Pe langa inovatii hardware si platforma Windows Mobile 6.1, toate aceste telefoane sunt dotate si cu o interfata touch care revolutioneaza felul in care utilizatorii interactioneaza cu handseturile.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×