Apple OS X soseste pe iPhone? Asa afirma primele imagini de la WWDC 08

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.294 ori
<b>Apple OS X soseste pe iPhone? Asa afirma primele imagini de la WWDC 08</b>Nu va speriati, WWDC 08 nu a inceput inca, dar beneficiem de primele imagini cu sala in care se va desfasura evenimentul. Gernot Poetsch este fotograful, iar imaginile dezvaluie o veste-bomba: Apple OS X va sosi pe iPhone! Sa fi decis Apple sa porteze...

Nu va speriati, WWDC 08 nu a inceput inca, dar beneficiem de primele imagini cu sala in care se va desfasura evenimentul. Gernot Poetsch este fotograful, iar imaginile dezvaluie o veste-bomba: Apple OS X va sosi pe iPhone!

Sa fi decis Apple sa porteze Leopard pe iPhone? Cum ramane cu Snow Leopard, care trebuie anuntat tot in data de 9 iunie? Va fi acesta de fapt versiunea portata pe celebrul terminal? In alta ordine de idei, sala pe care o admirati in aceste imagini, va gazdui evenimentul in cadrul caruia Steve Jobs va anunta noua generatie de iPhone-uri, probabil si de iPod-uri, de MacBook-uri si numeroase alte inovatii.

Deocamdata putem admira doar imagini si sa ne intrebam ce se afla in acele cutii branduite Apple pe care vi le prezentam mai devreme. Nerabdarea creste pe masura ce ne apropiem de momentul lansarii, pe care vi-l reamintim: 9 iunie ora 20 (ora Romaniei). Livebloggingul va va oferi cele mai noi update-uri despre debutul lui iPhone 3G, asa ca ramaneti pe Mobilissimo pentru a vedea noul telefon branduit Apple cu sau fara OS X.

Mai multe imagini: Pocket-lint.co.uk

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×