E-TEN Glofiish V900 soseste in Romania prin AROBS!

2.396 ori
<b>E-TEN Glofiish V900 soseste in Romania prin AROBS!</b>Va prezentam cu cateva zile in urma un foarte promitator membru al familiei Glofiish produs de E-TEN. Ei bine iata ca acesta va sosi in curand in Romania, prin intermediul celor de la AROBS. Acest handset reprezinta o schimbare de target pentru E-TEN,...

Va prezentam cu cateva zile in urma un foarte promitator membru al familiei Glofiish produs de E-TEN. Ei bine iata ca acesta va sosi in curand in Romania, prin intermediul celor de la AROBS.

Acest handset reprezinta o schimbare de target pentru E-TEN, care se adreseaza acum nu doar oamenilor de afaceri, ci si publicului axat pe functiile de divertisment ale terminalelor mobile. V900 suporta toate standardele populare de televiziune mobila, de la DVB-H la DVB-T, TDMB si DAB, devenind companionul ideal atunci cand doriti sa priviti un meci de la EURO 2008 din mers.

Terminalul este dotat cu un display VGA si suporta conectivitate HSDPA, GSM, Wi-Fi si Bluetooth, incluzand pe lista sa de specificatii tehnice si GPS-ul, standard deja pentru acest gen de Pocket PC-uri. In cazul in care aveti sansa de a lua parte la showul Mobile World Congress, de la Barcelona (desfasurat intre 11 si 14 februarie 2008) veti regasi acest telefon la standul E-TEN. V900 poate fi achizitionat prin intermediul AROBS Transilvania Software sau online de pe www.gps-auto.ro.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×