Telefonul ultra-customizabil se transforma in player, GPS sau terminal QWERTY

Autor:  | Publicat în:  Design projects 1.925 ori
<b>Telefonul ultra-customizabil se transforma in player, GPS sau terminal QWERTY</b>Se pare ca un nou zvon isi face loc in lumea conceptelor pe care le apreciem, Google Phone si PSP Phone pana acum. Aruncand o privire pe site-ul Concept-Phones.com am descoperit terminalul Modu, "soldatul universal" al handseturilor, care se transforma in...

Se pare ca un nou zvon isi face loc in lumea conceptelor pe care le apreciem, Google Phone si PSP Phone pana acum. Aruncand o privire pe site-ul Concept-Phones.com am descoperit terminalul Modu, "soldatul universal" al handseturilor, care se transforma in orice alt tip de gadget portabil modern.

Nu va ganditi totusi la gadgeturi inedite, ci la cele previzibile, de la playere audio la GPS-uri. In vreme ce un Nokia modern inca isi fascineaza posesorii prin fatetele interschimbabile, Modu va proceda la fel cu functionalitatile sale. Accesoriile de care beneficiaza terminalul ii permit acestuia sa foloseasca o tastatura QWERTY, apoi sa devina un handset dotat cu touchscreen, eventual un player multimedia.

De mentionat este faptul ca imaginea de mai sus reprezinta un concept si foarte probabil o creatie in Photoshop. Totusi terminalul este mai real decat am crede, avand si o data de lansare anuntata pentru 1 octombrie, fiind valabila in Israel, Italia si Rusia. Modu va costa 300 de dolari si va sosi cu 2 accesorii customizabile, in vreme ce la momentul lansarii vor exista 10 astfel "jackets" (componente aditionale) care vor permite accesorizarea terminalului.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×