UBiQUiO 503G smartphone de la Expansys

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 1.343 ori
<b>UBiQUiO 503G smartphone de la Expansys</b>Iata ca piata telefoanelor destepte se imbogateste cu un nou produs Expansys, cu nume de cod UBiQUiO 503G. Acest dispozitiv high end cu siguranta nu duce lipsa de functii interesante, aducandu-va ca sistem de operare Windows Mobile 6 Professional, ce...

Iata ca piata telefoanelor destepte se imbogateste cu un nou produs Expansys, cu nume de cod UBiQUiO 503G. Acest dispozitiv high end cu siguranta nu duce lipsa de functii interesante, aducandu-va ca sistem de operare Windows Mobile 6 Professional, ce ruleaza cu ajutorul unui procesor de 520 MHz Marvell/Qualcomm 6280.

Iata cateva din functiile acestui terminal: conectivitate 802.11b/g, suport Bluetooth stereo, GSM si UMTS/HSDPA, WIFI, o tastatura QWERTY pentru compunerea rapida a textelor, 96MB RAM, 192MB ROM, o camera de 2 megapixeli, una VGA, si nu in ultimul rand extensie pentru card de memorie microSD. Navigarea se face prin ecranul tactil 2.4" QVGA ce suporta o rezolutie maxima de 240 x 320.

Puteti cumpara acest smartphone de la Expansys Europa la pretul de £299.95.


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×