Editeaza-ti blogul cu ajutorul telefonului mobil!

Autor:  | Publicat în:  Inedit 970 ori
<b>Editeaza-ti blogul cu ajutorul telefonului mobil!</b>AdMob a colaborat cu Andy Moore, un inovator al&nbsp; serviciului Web2Txt, rezultand un serviciu gratuit care va fi util pentru cei care au bloguri in cadrul comunitatii WordPress. Noul serviciu va permite bloggerilor care folosesc WordPress sa obtina...

AdMob a colaborat cu Andy Moore, un inovator al  serviciului Web2Txt, rezultand un serviciu gratuit care va fi util pentru cei care au bloguri in cadrul comunitatii WordPress.

Noul serviciu va permite bloggerilor care folosesc WordPress sa obtina profit prin intermediul reclamelor AdMob introduse in cadrul posturilor. Ganduri personale, versuri sau chiar idei aberante vor putea constitui un continut care sa aduca profit celui ce le-a creat.

Este usor sa publici un blog cu ajutorul telefonului mobil, in doar cateva secunde, rezultand o extindere a continuturilor disponibile pentru terminalele mobile. Cu ajutorul unui plugin WordPress, utilizatorii isi pot edita blogurile, sau pot face noi posturi, uploadand chiar si fisiere de pe telefonul mobil. De asemenea bloggerii isi vor putea schimba interfata paginii personale si vor putea urmari statisticile legate de vizitatori si veniturile obtinute din reclame. Pluginul poate fi downloadat de aici.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×